Διοικητικό Συμβούλιο

 

Γιώργος Θεοδωρίδης: Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος

 

Γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη.
Το 1989 αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Bentley College της Βοστώνης.
Το 1996 ίδρυσε το δίκτυο καταστημάτων Divani & Divani, και στη συνέχεια, το 1998, ξεκίνησε το δίκτυο Bo Concept, με δραστηριότητα στο χώρο του επίπλου σπιτιού.
Μετά την μετοχική αναδιοργάνωση της Βιομηχανίας Επίπλων Γραφείου SATO A.E., οι πιο πάνω δραστηριότητες εντάχθηκαν στην SATO και ο Γιώργος Θεοδωρίδης ανέλαβε την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.

 

Δημήτρης Ρούσης: Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικός Διευθυντής

 

Ο κ. Δημήτρης Ρούσης ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου SATO τον Απρίλιο του 2004. H εργασιακή του εμπειρία περιλαμβάνει 17 χρόνια στην εταιρεία ΜΑTTEL ΑΕΒΕ θυγατρική της πολυεθνικής εταιρείας ΜΑΤΤΕL Ιnc. στην Ελλάδα, στην οποία κατέλαβε διάφορες Διευθυντικές θέσεις.
Τα τελευταία 3 χρόνια κατείχε την θέση του Γενικού Δ/ντή για την Ελλάδα και Κύπρο.
O κ. Ρούσης σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Nottingham Trent University της Αγγλίας και είναι κάτοχος ΜΒΑ απο το ίδιο Πανεπιστήμιο.

 

Αικατερίνη Θεοδωρίδη: Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Επι σειρά ετών απασχολήθηκε στις εταιρείες του Ομίλου SATO και συγκεκριμένα στο Divani & Divani, Bo Concept, Maison Colonial ως Εμπορική Διευθύντρια.

 

Κωνσταντίνος Καρακώστας: Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960.
Είναι απόφοιτος της Οικονομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών (MSc) από το London School of Economics
στα Οικονομικά με εξειδίκευση σε Κεφαλαιαγορές και από το University of Aston in Birmingham σε Επιχειρησιακή Ερευνα και Ανάλυση Συστημάτων.
Εχει διατελέσει βασικό στέλεχος και αντιπρόεδρος του Ομίλου Marfin κατά την περίοδο 1998-2002. Επίσης, έχει διατελέσει επικεφαλής του τομέα Επενδυτικής Τραπεζικης για την Ελλάδα της διεθνούς τράπεζας Societe Generale, καθώς και στέλεχος των χρηματιστηριακών εταιρειών Διεθνής Χρηματιστηριακή και Alpha Χρηματιστηριακή. Εχει επίσης εργαστεί για τηνΤράπεζα Alpha Bank Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, έχει δράσει ως σύμβουλος επί θεμάτων χρηματοδοτήσεων, κεφαλαιαγορών, εξαγορών και συγχωνεύσεων και στρατηγικής ανάπτυξης μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων.

 

Κωνσταντίνος Βαμβακόπουλος: Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1940.
Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου με μεταπτυχιακές σπουδές στο Cranfield Institute of Technology.
Από το 1968 έως το 1972 εργάσθηκε στην Esso Pappas, στην Θεσ/κη, ως Μηχανικός, υπεύθυνος Τμήματος Συστημάτων Ελέγχου και Αυτοματισμού.
Από το 1972 έως και σήμερα εργάζεται στην Philips Hellas, όπου, από το 1992 κατέχει την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.